click tracking
BodyTalk: Az EGÉSZség Nyelve
English/Angol

Főmenü:

GYIK

Gyakori kérdések - válaszok

Szeretném minden Kedves Olvasómat arra bátorítani, hogy tegyenek fel kérdéseket a BodyTalkról! Kérdéseiket a következő email címre kérem beküldeni: bodytalkrendszer@yahoo.com
Ime néhány gyakori kérdés és a válaszok:

Mit érezni a BodyTalk oldások alatt?

Az élmény személyenként változó, de a kliensek nagy része nyugalomról, békéről és kellemes érzésről számol be. Érzékenyebb kliensek az oldás alatt tapasztalhatnak lágy energiaáramlást, itt-ott bizsergést a testükben.

Ártalmas lehet-e a BodyTalk?

A BodyTalkkal nem lehet ártani. A legrosszabb, ami előfordulhat az, hogy nem történik semmilyen változás a szervezetben.

A BodyTalk befolyásolja-e az egyéb terápiákat?

Igen, segíthet növelni bármely más terápia hatékonyságát. Például segíthet abban, hogy gyógyszereknek kevesebb mellékhatása legyen, illetve, hogy a szervezet hatékonyabban fel tudja használni azokat. Ebből adódóan a kliensnek idővel kevesebb gyógyszerre lehet szüksége, de ezt minden esetben az orvosa dönti el.

Vagy ha például valakinek műtétre van szüksége, a BodyTalk segíthet a szervezet felkészítésében, hogy az könnyebben elviselje a beavatkozást, gyorsabban felépüljön, és csökkentheti a szövődmények kialakulását.

Depressziós vagyok, holisztikus megoldást keresek. Hogyan segíthet a BodyTalk?

A depresszió is nagy valószínűséggel egyik tünete annak, hogy a szervezetében valahol felborult az egyensúly, és valami megakadályozza annak helyreállását. A szervezet öngyógyító mechanizmusa folyamatosan végzi a dolgát, tehát a tünet jelzi, hogy egy vagy több szinten energetikai blokkok keletkezhettek, amelyek akadályozzák munkáját.

Mint minden tünetnek, a depressziónak is számtalan oka lehet: felmerülhet az élettani folyamatok egyensúlytalansága, családi kapcsolatok, munkahelyi körülmények, elfojtott érzelmek, fel nem dolgozott emlékek, hiedelemek, gyermekkori hatások stb. Senki sem tudja megmondani a bajának pontos okát, azonban a szervezete rámutathat, és a BodyTalk segítségével ösztönözető a blokkok feloldására.

Kismamák és gyerekek igénybe vehetik-e a BodyTalkot?

Természetesen igen. A BodyTalk teljesen biztonságos módszer minden korosztály számára, hiszen maga a szervezet irányítja az oldást, azaz meghatározza mit, mikor és milyen sorrendben kell oldani.


Alkalmazható-e a BodyTalk állatok esetében?

Igen, számos esetben felkerestek már házi kedvenceik miatt aggódó gazdik, és legtöbb esetben azt tapasztaltam, hogy az állatok igen gyorsan reagálhatnak az oldásokra, és ha a szervezetük megfelelő energia tartalékokkal rendelkezik, az esetek többségében látványosan gyógyulnak is.

Javallott-e a BodyTalk daganatos betegségek esetén?

Természetesen igen. A BodyTalk a szervezet egyensúlyának helyreállítását célozza meg testi-lelki-érzelmi szinten. A kliens maga dönti el milyen jellegű terápiákat kíván igénybe venni, és a BodyTalk nagyszerűen kiegészíti bármelyiket, legyen az holisztikus vagy nyugati orvosi kezelés.

A BodyTalk csak testi tüneteken segít?

Nem! A BodyTalk az élet során felmerülő bármely tünetre megoldást nyújthat, legyen az testi, lelki, érzelmi tünet vagy fájdalom, hangulat ingadozások, munkahelyen érzékelt blokkok, kiegyensúlyozatlan kapcsolatok, csalódások, ismétlődő élethelyzetek, stb.

Milyen ellenjavallatai vannak a BodyTalk oldásnak?

Az egyetlen ellenjavallat az életveszélyes állapot, mint pl baleset, súlyos vérzéssel járó sérülések, agyvérzés v. szívinfarktus (ezeknek még a gyanúja is!), stb. A BodyTalk ezekben az esetekben is ajánlott, de kizárólag azután, hogy az illető személynek megkezdődött a szakszerű orvosi ellátása. A BodyTalk ilyen esetekben is segíthet a szervezet egyensúlyának helyreállításában, növelheti az alkalmazott terápiák hatékonyságát, és segítheti a felépülést.

Vidéken élek, és nem tudok személyesen részt venni BodyTalk oldáson. Milyen opciók léteznek számomra ha mégis szeretném megtapasztalni a BodyTalkot?

A BodyTalk 100%-ig energetikai módszer, ezért a jó hír az, hogy távban is igénybe vehető, és ugyanolyan hatékony! Gondoljunk csak bele: amikor valaki személyesen vesz részt egy oldáson, és pl a májában levő gyermekkori emlék érzelmi töltésére irányul az oldás, illetve a máj és a mellékvesék közötti kapcsolat helyreállítására, fizikailag nem történik beavatkozás. Nem érintjük meg a májat és a mellékveséket.

Tehát ha személyes oldáson is vesz részt valaki, akkor is energetikai alapon történik az oldás, a szervezet öngyógyító mechanizmusának serkentése. A kopogtatás (az állóhullám előidézése) pedig megtörténik anélkül is, hogy hozzáérnénk a fejhez vagy a mellkashoz. Számos kliensem él Európán kívül, akik rendszeresen kérnek BodyTalk távoldást, és nagyon elégedettek :)

Minden jog fenntartva ©2008-2016 Szűcs Ágnes