BodyTalk: Az EGÉSZség Nyelve
English/Angol

Főmenü:

BodyTalk Access™

Alapgyakorlatok a mindennapokra

Mi a BodyTalk Access™?

A BodyTalk Access™ a BodyTalk System™ öt legalapvetőbb technikájából álló gyakorlat-sorozat. Kb. 10 perc alatt elvégezhető, és a szervezet energia-hálózatának kiegyensúlyozását, egészéges működését segít helyreállítani.

Miben különbözik a BodyTalk Access™ a BodyTalk System™ protokolljától?

Mivel a BodyTalk Access™ program gyakorlatai a szervezet számára alapvetőek, és előre felállított energia-képletekből állnak, nincs szükség izomtesztelésre. Mindössze annyi a teendő, hogy a gyakorlatokat sorrendben elvégezzük. Ebből a szervezet belső intelligenciája ki tudja szűrni azon dolgokat, amelyekre szüksége van az egészséges működéshez. Sem a BodyTalk Access™, sem a BodyTalk System™ használatának nincsenek ismert mellékhatásai vagy negatív következményei.

Bár a BodyTalk Access™ gyakorlatai nagyon hatásosak, és kiváló eredményei vannak, nem helyettesíti rendszeres BodyTalk oldásokat. Fontos megjegyezni azt, hogy a BodyTalk oldások során a szervezet prioritásait térképezzük fel belső intelligenciájának irányításával - ebben segít az izomtesztelés.

Mivel a BodyTalk Access™ programban nincs szükség az izomtesztelésre, itt nem a szervezet prioritásain alapulnak az oldások, hanem a leggyakrabban és legkönnyebben sérülő energiaképletek egyensúlyának helyreállítása a cél. Amennyiben a szervezetnek szüksége van további oldásokra - például a teljes BodyTalk keretében történőkre - a BodyTalk Access™ gyakorlatai önmagukban nem biztos, hogy elegendőek a kívánt eredmény eléréséhez.

Itt fontos azt is megjegyezni, hogy akut, sürgős helyzetekben sem a BodyTalk Access™ gyakorlatai, sem a BodyTalk oldások nem helyettesítik a hagyományos orvosi ellátást, de nagyszerűen kiegészítik azt.

A BodyTalk Access™ gyakorlatairól

A BodyTalk Access™ egy öt részből álló gyakorlatsorozat. Az első az agyféltekék közötti kapcsolat egyensúlyba állítását célozza meg. A második a stressz-tűrőképességet segít beállítani személyreszólóan, így a szervezet rezisztensebbé válhat egyensúlyának felborulásával szemben.

A harmadik és negyedik gyakorlat a vízháztartást valamint a szervezetben zajló kémiai folyamatokat segít egyensúlyba állítani úgy, hogy oldja a háttérben jelenlevő esetleges érzelmi blokkokat, amelyek kihatással lehetnek az immunrendszer működésére is.

Az ötödik egy gyakorlatsorozat önmagában is, amely az egész test szerkezetének energetikai egyensúlyának helyreállítására összpontosul. Ez segíthet például az izületi fájdalmak enyhítésében, serkentheti az immunrendszer egészséges működését, pozitív hatással lehet a nyirokkeringésre, és tulajkonképpen jótékonyan befolyásolhatja a szervezet összes többi rendszerét is.

A BodyTalk Access™ részét képezi egy energetikai elsősegély technika is, ami a fenti öt gyakorlat speciális kombinációiból tevődik össze. Ez a gyakorlat kiváló, amikor otthon kisebb sérülések adódnak, de alkalmazható sürgősségi helyzetekben is, amikor már úton vannak a mentők.

Kinek ajánlott a BodyTalk Access™?

A BodyTalk Access™ elsajátítása és használata minden korosztály számára ajánlott. Az Access™ program előnye az, hogy ez bárki számára könnyen elsajátítható egy egy-napos tanfolyam keretében, és azután használható otthon is akár önmagunkon, családtagokon, ismerősökön vagy akár elsősegélyként, amíg a mentők a helyszínre érkeznek.

A BodyTalk Access™ gyakorlatainak elsajátítása kifejezetten ajánlott még az egészségügyi dolgozók részére, valamint bárkinek, akik emberekkel foglalkoznak nap, mint nap, például tanárok, óvónők, szociális munkások, tűzoltók, sportolók, trénerek, stb.

BodyTalk Access™ sikertörténetek a világ minden tájáról:

"Túrázni mentem a barátaimmal, majd a nap közepén hihetetlen fáradtságot éreztem, és aggódni kezdtem hogyan fogom megtenni az út hátramaradt részét. Ekkor eszembe jutottak a BodyTalk Access gyakorlatok, és végig kopogtattam őket magamon az elejétől a végéig. Azonnal észrevehető volt a hatás: testem életrekelt, úgy éreztem, mintha frissítő alvásból ébredtem volna, ismét tele voltam energiával, és tudtam élvezni túránk második felét is!"

"Részt vettünk egy egészségnapon néhány hete. Az Access programot végeztük el azokon, akik szerették volna megtapasztalni. Tíz nap múlva felhívott egy hölgy, aki lelkesen adta hírül, hogy a 15 éve tartó fájdalmas arthritise a bal térdéből eltűnt rögtön az oldás után."

"Szörnyen meg voltam fázva, és úgy éreztem a teák, gyógynövények nem segítenek. Ott feküdtem az ágyban, és annyira rosszul éreztem magam, hogy azt hittem végül el kell menjek az orvoshoz, az arcüregeim el voltak dugulva, és nagyon köhögtem is. Elvégeztem magamon az Access gyakorlatokat, az elejétől, és kis idő múlva kidugult az orrom, elállt a köhögésem, és a reciprokok után negyed órával az egész testem ellazult. Ezután elaludtam, és másnap reggelre SOKKAL jobban éreztem magam."

"Amikor elmentem BodyTalk Access tanfolyamra, váll izületi problémám miatt már hónapok óta nem tudtam felemelni a karom a mellkasom fölé. De a kurzus közepére már a fejem fölé is fel tudtam emelni a karom!"

"Gyermek-onkológusként dolgozom, és néhány nappal az Access tanfolyam elvégzése után bejött hozzám egy kislány, aki nagyon sírt és tiltakozott a vizsgálat ellen. Az anyukájától engedélyt kaptam, hogy elvégezhessem rajta az Access Gyors-Segélyt, és még be sem fejeztem a kb 1-2 percig tartó gyakorlatot, a kislány teljesen megnyugodott és meg tudtam vizsgálni. Bámulatos!"

Minden jog fenntartva ©2008-2016 Szűcs Ágnes