click tracking
BodyTalk: Az EGÉSZség Nyelve
English/Angol

Főmenü:

Bemutatkozás

Szűcs Ágnes, RN, BSN, CBP

Szűcs Ágnes, Diplomás ápoló
BodyTalk terapeuta (CBP)

Szűcs Ágnes vagyok, BodyTalk terapeuta és Diplomás Ápoló. Egészségügyi pályafutásom az Egyesült Államokban kezdődött, amikor a középiskolai cserediák év után megkezdtem főiskolai, majd egyetemi tanulmányaimat.

Néhány évvel később Diplomás Ápolói (Registered Nurse) képzettséggel munkába álltam egyik kórház műtőjében. Nagyon izgalmasnak találtam ezt a szférát és úgy döntöttem ez lesz a szakterületem. Időközben azonban világossá vált, hogy a pácienseken csak fizikai, azaz testi szinten segítünk, és gyakran csak ideiglenesen.

A BodyTalkról 2006-ban hallottam először, amikor éppen jómagam is a bajaimra kerestem gyógyírt. Rögtön megtetszett amit hallottam róla, és időpontot egyeztettem. Számomra az oldás nagyon kellemes élmény volt, teljesen ellazított és olyan érzésem volt, mintha végig az éberség és az álom közötti állapotban lettem volna. Alig vártam a következő időpontot!

Kb. 3 hetente jártam el BodyTalk oldásokra, és a tüneteim egyre javultak. Ráadásul nem csak azok a gondok mutattak pozitív változást, amelyek miatt felkerestem a terapeutát, hanem az életem más területei is, sőt úgy érzetem, hogy a világgal is egyre jobb lett a kapcsolatom.

Tapasztalva az életemben végbemenő pozitív változásokat, először beíratkozotam a BodyTalk Access egynapos tanfolyamra, majd néhány hónappal később már a BodyTalk System™ Alapmoduljainak eljárásait sajátítottam el. Egy évvel később sikeresen vizsgáztam szóban, írásban és gyakorlatban a BodyTalk System™ alkalmazásából, megszerezve a Certified BodyTalk Practitioner (Hivatalos BodyTalk Terapeuta) címet, majd 2009-ben elvégeztem a BodyTalk haladó tanfolyamait is.

2010 óta Budapesten dolgozom a BodyTalkkal (személyes időpontok), táv-oldások céljából pedig a világ minden tájáról felkeresnek klienseim :)

Jelenleg az International BodyTalk Association (Nemzetközi BodyTalk Egyesület) aktív tagja vagyok.

Minden jog fenntartva ©2008-2016 Szűcs Ágnes