BodyTalk: Az EGÉSZség Nyelve
English/Angol

Főmenü:

Az Oldásokról

Hogyan zajlanak?

Mi történik egy BodyTalk oldás során?

Az első alkalommal, a kliens kitölt egy kérdőívet az egészségi állapotára vonatkozóan, amely leginkább arra szolgál, hogy rögzítsük az általános alaphelyzetet az oldások megkezdése előtt. Megbeszéljük a leírtakat, és ekkor alkalom nyílik a BodyTalkkal kapcsolatos kérdések megválaszolására is. Egy-egy oldás 45-60 percig tart, de ez természetesen attól függ, mire van szüksége a szervezetnek az adott időpontban. Érdemes laza, kényelmes, pamutból vagy természetes anyagból készült öltözéket viselni.

A BodyTalk oldás alatt a kliens egy masszázságyon háton fekszik, és a lazításon kívül nincs más dolga. Ezalatt a BodyTalk terapeuta az izom-tesztelés módszerét és egy szigorú kérdésprotokollt használva feltárja a szervezet prioritásait, majd egy kopogtatásos módszer segítségével a kliens szervezetét a prioritások közötti kapcsolatok egyensúlyba állítására stimulálja.

Hogyan is néz ki egy tipikus BodyTalk képlet?

A BodyTalk oldás során nem problémákat keresünk, hanem a szervezet szerinti prioritásokat, azaz legfontosabb oldandó témákat, dolgokat.

A fenti példában láthajtuk, hogy az elsõ prioritás a máj és a benne tárolt feldolgozatlan harag. Ezután ki kell derítenünk a májnak mely kommunikációs hálózatai gyengültek, sérültek vagy szakadtak meg, amelyek akár tüneteket is produkálhatnak. Tehát, hol vannak a blokkok?
A következõ prioritás fényt derít egy magzatkori emlékre a 12. hétbõl, amikor a magzat félt és úgy érezte nincs rá szükség. Ha a szervezet nem tudta feldolgozni, akkor nagy valószínûséggel emlékezni fog rá. Az emlék érzelmi töltésének oldását tovább kapcsoljuk a pajzsmirigyhez, ahol pedig az egészséges kapcsolatteremtés nincs egyensúlyban. A BodyTalk oldás során az egyensúly helyreállítására ösztönözzük a szervezetet, veleszületett öngyógyító képességén keresztül.

Ha a kliens nem tud személyesen résztvenni az oldáson...

A BodyTalk kiválóan működik táv-formában is, hiszen maga az oldás energetikai szinten megy végbe akkor is ha a kliens személyesen jön el - fizikai szintű beavatkozás nem történik. A BodyTalk terapeuták hozzá tudnak férni a kliens szervezetének prioritásaihoz úgy is, ha a kliens nincs jelen személyesen; erre is megfelelő technikák vannak. Számos kliens táv-formában kér BodyTalk oldást, ezzel megspórolva az utazás költségeit.

Az oldás után megegyezés szerint, a terapeuta Skype-on keresztül vagy emailben kapcsolatba lép a klienssel, és tájékoztatja őt az oldás menetét illetve az érintett területeket illetően. A fizetés banki átutalással vagy PayPal-en keresztül történik.

Az alábbi TV riportban látható hogyan zajlik egy BodyTalk oldás (Kanadai TV riportfilmje, magyar feliratokkal, amelyek a kép alatt jobbról a 4. ikonnal kapcsolhatók be):Mennyire gyorsak az eredmények?

A BodyTalk alkalmazása közben illetve utána sokan ellazultabbnak, energetikusabbnak, és békésebbnek érzik magukat.

Némely tünet az oldás után azonnal javulást mutathat, míg más szimptómáknál szükség van néhány napra, hétre vagy több BodyTalk oldásra ahhoz, hogy észrevehető legyen a javulás, mivel a szervezetnek szüksége lehet időre amíg átírja, átszervezi a működését - ez sokszor lehet lassú és fokozatos, főleg ha évek óta fennálló tünetről van szó.

Az ember szimbolikusan a hagymához hasonlítható: a sok, különböző réteg alatt, legbelül ott lakozik az igazi, békés, nyugodt, és tökéletesen egészséges lénye. A BodyTalk oldások során lehámlik egy-egy réteg, míg végül feltárul a valódi Én.

Minél több oldáson vesz részt valaki, annál érzékenyebbé válik az áthangolódásokra, és könnyebben felismerhetőek lesznek az illető életében és egészségi állapotában végbemenő öngyógyító folyamatok és finom energiaváltások. Rendszeres, szintentartó, egészségmegőrző oldások minden 4-6 hétben javasoltak.

Minden jog fenntartva ©2008-2016 Szűcs Ágnes