click tracking
BodyTalk: Az EGÉSZség Nyelve
English/Angol

Főmenü:

BodyTalk sikertörténetek

Személyes beszámolók

"Köszönöm a tegnapi kezelést, szeretnék beszámolni a tapasztalataimról. Tegnap este, már ahogy leszálltam a kezelőágyról, éreztem, hogy történtek bennem dolgok a kezeléskor. Otthon, amikor leültem, nyugalomba kerültem, éreztem, hogy az energiák a lábfejem, térdem, torkom pajzsmirigyi része között áramlanak fel, le, szinte éreztem a belső örömöt, hogy végre szabad a „pálya”. Ma reggel úgy éreztem, hogy máshogy keltem fel, mint előző reggel, másnak éreztem a testem, jól érzem magam a testemben, tele vagyok vitalitással. A tegnapi nagy ráébredésem alapján megköszöntem a testemnek a pozitív változást. Tanultam, hogy a szerveknek, testnek saját tudata van, a tegnapi kezelés során saját tapasztalatomként éltem ezt meg."

M.K.

"Tegnap volt részem egy BodyTalk oldásban, ami tulajdonképpen a terapeuta, Ági, beszélgetése volt a testemmel. Én csak feküdtem, relaxáltam, amíg ő csendben kérdezett és válaszokat kapott a testemtől. A kezelés alatt Ági maximális odafigyeléssel, koncentrációval „hallgatta” a testem üzenetét és folyamatosan közvetítette azt felém, mely által egy hihetetlenül akkurátus testi-lelki képlet rajzolódott ki, melyekre azonnal beindította a szervezetem öngyógyító folyamatait is. Engem végig nyugalom és bizalom töltött el, valamint azóta egy régen várt általános „jól vagyok” érzés lett úrrá rajtam. Két hét múlva jön a következő kezelés, már nagyon várom. Köszönöm, Ági!"

T.A.

"Három hónapos terhes voltam az első BodyTalk ülésem alkalmával, aminek eredményeként a saját és magzatom szervezetében mélyrehatoló engyensúly jött létre. Azóta már távülést is kértem Ágnestől, mivel férjemmel nemrég az Államokból Indiába költöztünk. Párom gyerekkora óta visszatérő, időnként kiújuló egészségügyi gondokkal küzd, amelyeket már kezeltek Hagyományos Kínai Orvoslással, Ayurveda gyógyászattal, és hagyományos fül-orr-gégészettel, de a problémák még vissza-visszatérnek. Ugyanakkor, mindketten rettenetesen ki voltunk száradva az új környezet miatt.

A BodyTalk távülés meglepett bennünket gyorsaságával és hihetetlen pontosságával. Elkápráztatott az a tény is, hogy a köztünk és Ágnes között levő több ezer mérföld ellenére működött ez a módszer. Ez a lehetőség egy igazi ajándék volt családunk számára, ugyanis párommal együtt éreztük ahogy sejtjeink új élettel töltődnek fel csupán néhány perccel a BodyTalk távülés befejezte után. Hálásak vagyunk mind a BodyTalknak, mind Ágnesnek a pontosságáért, amivel ezt az eljárást felsőfokú szinten tudja alkalmazni."

L.L.

"Ágnes jónéhány alkalommal nyújtott nekem segítséget, amikor olyan feszes idegességgel járó érzelmi panaszokkal küzdöttem, amelyek már károsan befolyásolták az egészségem. A BodyTalkkal Ágnes be tudta határolni testem, elmém és szellemem azon részeit, beleértve az érzelmeket, amelyeknek gyógyulásra volt szükségük. Eleinte szkeptikus voltam ezzel az eljárással kapcsolatban. Viszont már az első ülés után meglepetten vettem észre, hogy gondnak tűnő panaszaim szertefoszlottak."

N.E.

"Néhány éve, amikor eltört egyik alsó lábszáram mindkét csontja a boka felett, műtétre volt szükség, hogy csavarokkal és fémhidakkal stabilizálják őket. Évekkel az operáció után még mindig csak nehezen tudtam mozgatni a bokám, főleg amikor lefele mentem a lépcsőn. Fájdalmas és szorító érzés volt, mintha a csavarok gátolták volna a bokám szabad mozgását.

Az egyik BodyTalk ülés alkalmával, amikor Ágnes egy olyan kapocs-rendszer "tapping" fázisánál tartott, amely tartalmazott sérült bokámról is információt, hirtelen bizsergést éreztem pontosan azon a helyen ahol a csavar feszítette a csontom. Az a bizonyos ülés óta, nemcsak a fájdalmam szűnt meg, de a bokám is olyan szabadon tudom mozgatni mint a baleset előtt! Szerintem a BodyTalk csodálatos, és az különösen tetszik benne, hogy nagyszerűen lehet alkalmazni más terápiákkal együtt. A BodyTalk számomra rendkívülien nyugtató és igazán egyedi élményt nyújtott a gyógyulásban."

L.R.

Minden jog fenntartva ©2008-2016 Szűcs Ágnes